A nyugdíjasszövetkezet a legbiztonságosabb foglalkoztatási forma az öregségi nyugdíjasok számára. Ön rugalmas beosztásban vállalhat feladatokat, és a projektvezetőink mindenben segítenek Önnek.


Szakértő segítség

Munkatársainkhoz bátran fordulhat akkor is, ha munkát keres, és akkor is, ha már a nyugdíjasszövetkezet tagjaként munkába állt, és kérdése vagy problémája van. A kollégáink mind képzett és türelmes személyek, akik megtalálják Önnek a megfelelő munkát és beosztást, segítenek a papírmunkában, sőt akár elkísérik Önt az állásinterjúra. Ha valami miatt munkahelyet váltana, esetleg megszűnne az addigi munkája, akkor keresnek Önnek egy másik lehetőséget.

Országos hálózat

Minden jelentősebb nagyvárosban jelen vagyunk irodáinkkal. Arra törekszünk, hogy Ön kevés fáradsággal, a lakóhelye közelében elérjen minket.

Szakértő segítség

Ha az Ön volt munkáltatója szívesen alkalmazná Önt nyugdíjasként is, és Önnek is volna kedve visszatérni, akkor ez is megoldható rajtunk keresztül. 2019-től az adóterhek egyformák a munkáltató saját állományában és a szövetkezeten keresztül foglalkoztatottak esetében, mégis érdemes rajtunk keresztül dolgozni, hiszen mi sok többletszolgáltatással segítjük Önt és a munkáltatóját is.

Érvek a Szomszédok mellett

Rugalmas beosztás

Nincs bérplafon: bármennyit keres, a nyugdíja megmarad

Biztonság: legális jövedelem, ami garantáltan megérkezik a számlájára

Csak megbízható munkáltatókkal dolgozunk

Közösség: rendszeres ünnepségek, előadások


Merre tovább?

A munkába állás folyamata

Ki dolgozhat velünk?

Regisztráció és fiók létrehozása

Állásajánlatok

Irodáink