A diákszövetkezetek évtizedek óta bizonyítják a szövetkezeti foglalkoztatási forma hatékonyságát, rugalmasságát. 2017 júliusa óta a nyugdíjasok szövetkezeti keretek között (is) szert tehetnek plusz jövedelemre, ami a munkáltatóknak számos előnyt nyújt. A nyugdíjasszövetkezet szakértő keretek között ad gyors megoldást a munkaerőigényre, legyen szó betanított munkáról vagy szaktudást igénylő pozíciókról, hosszú vagy rövidebb távra egyaránt.

Regionális rendszerünk magas szintű minőségbiztosítást tesz lehetővé. A Pesti, az Északi, a Déli és a Keleti Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet irodái minden jelentősebb magyarországi városban megtalálhatók. Így minden Partnerünk számára elérhetők vagyunk, gyorsan reagálunk a munkaerőigényre vagy az esetleges megoldandó feladatokra. Működési rendszerünk lehetővé teszi, hogy egymástól tanulva fejlesszük tovább a folyamatainkat.

Ajánlatkérés - munkaerőigény leadása

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk felkeresi Önt egy előzetes - és kötelezettségmentes - egyeztetésre, hogy bemutassuk, milyen előnnyel jár, ha szövetkezetünkön keresztül foglalkoztat nyugdíjas tagokat.

Az Ön neve

Telefonszám

Cégnév

E-mail

Irányítószám

Város

Kérjük írja le, miben segíthetünk?

Azonnali ajánlatkérés és érdeklődés:

Kéringer Szilvia

06 20 2809377

keringer.szilvia@szomszedok.eu