A nyugdíjasszövetkezeti foglalkoztatás hármas jogviszony keretében valósul meg. A hagyományos foglalkoztatáshoz képest ebben az atipikus foglalkoztatási formában nem a munkáltató és a munkavállaló áll munkaszerződéses jogviszonyban egymással. Ebben az esetben a munkáltató velünk köt szolgáltatási szerződést, a nyugdíjas pedig szintén velünk áll szerződéses kapcsolatban, a nyugdíjasszövetkezet tagjaként.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

A munkavállaló a szövetkezetünk tagja lesz. Amikor megtaláljuk a számára megfelelő pozíciót elhelyezzük a Partnerünknél, ahol a tényleges tevékenységet végzi. A Partnerünknek nyújtott szolgáltatás pontos részleteit a vele kötött szerződés szabályozza. A szövetkezeti tag(ok) kiválasztását természetesen a Partnerünk által leadott igény alapján végezzük. A megállapodásunk meghatározza, hogy milyen képzettséggel, tapasztalattal rendelkező szövetkezeti tagokat, hány főt, milyen beosztással, stb. toborozzunk.

Miért éri meg Önöknek?

Szolgáltatásunk fő előnyei a kényelem és a biztonság. Projektvezetőink minden megyében a Partnereink és a tagjaink rendelkezésére állnak, ők végzik az adminisztrációt, segítik a nyugdíjasokat azokban a praktikus kérdésekben, amelyek megválaszolása vagy megoldása a munkáltatóknak sokszor idő- és erőforrásigényes (azaz segítünk eljutni a partnercéghez, megválaszoljuk a gyakran ismételt kérdéseket, stb.). Mi megoldjuk a szervezési és adminisztrációs feladatokat, és a bérszámfejtés is a mi dolgunk. Így Önök arra koncentrálhatnak, amiben a cégük igazán profi.

A biztonságot jelenti az ún. teljesítési csoport koncepciója is. Ez azt jelenti, hogy nálunk több tag áll rendelkezésre, mint amennyire Önöknek szükségük van: így ha egy-egy dolgozó időszakosan vagy végleg kiesik, a tevékenység végzésére képtelenné válik, akkor rövid idő alatt másik személyt állítunk a helyébe. Így Önöknek nem kell tartaniuk a munkaerő hiányából adódó kiesésektől, leállásoktól.

Ajánlatkérés - munkaerőigény leadása

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk felkeresi Önt egy előzetes - és kötelezettségmentes - egyeztetésre, hogy bemutassuk, milyen előnnyel jár, ha szövetkezetünkön keresztül foglalkoztat nyugdíjas tagokat.

Cégnév

Telefonszám

Kapcsolattartó neve

E-mail

Telephely/székhely irányítószám

Telephely/székhely város

Kérjük írja le, miben segíthetünk?

Azonnali ajánlatkérés és érdeklődés:

Kéringer Szilvia

06 20 2809377

keringer.szilvia@szomszedok.eu