850

cég bízott már meg a nyugdíjasainkban

8000

nyugdíjas tagunk áll készen a feladatra

2200

fő keresi a kenyerét rajtunk keresztül átlagosan

Legismertebb partnereink

Munkáltatók mondták rólunk

“Már évek óta dolgozunk az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet csapatával, és ez nem véletlen. Mindig számíthatunk rájuk: a megnövekedett igényekre és az utóbbi időben tapasztalható visszaesésre is rugalmasan reagálnak. Az általuk hozott alkalmazottak munkabírása, teljesítménye, a támasztott elvárásokhoz igazodik.”

Varga Imre

Kenvéd Kft., ügyvezető igazgató

“Számunkra a kapcsolat a szövetkezettel, nagyon rugalmasan zajlott a dolgozó teljesen kulturált munkaszerető jelölt volt, megbízható jó munkaerőket tudnak előválogatni ahogyan mi ezt tapasztaltuk. Nem volt soha semmi adminisztrációs túlnyomás az Intézmény részéről, egy jelenléti ívet óraszámot kellett csak minden hónap megadott napjáig eljuttatni. Együttműködésünket továbbra is folytatjuk.”

Bogdanovics Dóra

Rose Kft., ügyvezető

“Cégünk a Rábakész Kft az elmúlt időszak alatt jól működő kapcsolatot épített ki az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet győri irodájával. Bizalmunk alapjául szolgál, hogy a közvetített nyugdíjasok minden esetben előszűrésen estek át, melynek köszönhetően a munkaköri elvárások és a munka intenzitása nem okoztak meglepetéseket. Minden közvetített nyugdíjas munkavállaló beilleszkedett az adott pozícióba és kollektívába, úgy, hogy többségük lojalitására hosszú távon számíthatunk.”

Jankó Ernő

Rábakész Kft., ügyvezető

“Nagyon segítőkészek, együttműködőek. Amikor sürgősen munkaerőre volt szükségem, a leggyorsabb, és legjobb segítséget kaptam Valikától. Köszönet érte!”

Hack Tamásné Erika

Humán Terápia Centrum Kft., ügyvezető

“Igyekeztünk a nyugdíjas foglalkoztatás előnyös oldalára fókuszálni amikor a Déli Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezettel szerződtünk. Ez pedig a tapasztalt, de még tenni, dolgozni akaró munkaerő megtalálása volt. Tisztában voltunk vele, hogy ők már nem feltétlen fognak a termelési 4 műszakos munkarendünkben folyamatosan dolgozni, de megtaláltuk számukra a megfelelő lehetőséget, ahol az életritmusuknak megfelelően tudnak hasznosan tevékenykedni. A Déli Szomszédok részéről a kapcsolattartás tökéletes volt, az igényeinket mindig maximálisan próbálták kiszolgálni, és ugyanezt mondhatom arra is, amikor mi akartunk átfuttatni a rendszeren egy nyugdíjba vonuló kollégánkat, aki tovább akart nálunk dolgozni.”

Gömöri Ferenc

Petőfi Nyomda, HR vezető